Aleví Femení


Col·legi Immaculada Concepció 51 - Escola Thau 21

Últim partit de la primera lliga i aconseguim la victòria per quedar campiones! Hem d'estar molt contentes amb la feina realitzada i seguir així per afrontar els partits que ens trobarem després de Nadal.

Vam sortir a per totes, una gran intensitat en defensa i en atac respectant més els espais per poder trobar cistella fàcilment. No obstant, també vam apreciar moltes assistències que es de les coses més boniques del bàsquet! Passar la pilota perquè una companya fiqui la cistella. Tres jugadores van ser expulsades per 5 faltes personals, indicador que som un equip dur en defensa i que els hi posem les coses difícils a les rivals. Clar que sí!!

Molt content amb l'evolució d'aquest equipàs! Donar les gràcies a la Sienna del prealeví femení perque es va quedar a ajudar-nos i ho va fer super bé!

MVP: tenim a les dues germanes Rodríguez. La Martina per la seva defensa constant pressionant la pilota, i al començar l'atac sempre pendent de veure a quina companya pot donar-li una bona passada. La Sienna perquè va fer un partit molt complet tant en atac com en defensa, ficant 10 punts i sense arronsar-se amb les rivals.

Moltes felicitats noies! Tots aquests resultats són fruit d'una feina ben feta! Molt orgullós de vosaltres!