Aleví Femení
Inmaco Anna Ravell 52- Col·legi Immaculada Concepció 22

Primer partit de la segona volta trobant-nos amb un rival que ja coneixíem. D’inici vam estar més centrades tant en atac com en defensa, però mica en mica, vam perdre les ganes d’encarar la cistella i sobretot les ganes de defensar.

Tret indispensable per intentar no rebre cistelles, moltes d’elles en contraatac. Molts cops hi havia una o dues jugadores a la nostra esquena perquè les 5 jugadores de pista no es responsabilitzaven de la seva jugadora individual, hem de tenir clar que cadascuna és la responsable de la jugadora que defensa.

D’aquesta manera mai hi hauria jugadores soles i impediríem cistelles fàcils per part de l’altre equip. Ens poden superar en un 1c1 però no podem tolerar deixar-les soles directament. Això ens ha passat després de la mitja part, cosa que vol dir que sabem on hem d’estar col·locades, simplement no hem volgut seguir treballant en defensa.


M.V.P.: M’agradaria destacar la Irene en aquest partit, màxim sacrifici en defensa en tot moment però sobretot obté el MVP perquè en atac va donar la cara i va intentar pujar sempre la pilota sense cap por quan el rival ens ho posava difícil.