Aleví Femení


Col·legi Immaculada Concepció 42 –  Bosco Horta 52

Dissabte passat vam jugar a l’AULA contra Bosco Horta per poder disputar les semifinals de Barcelona. Va ser un partit amb molta tensió i molts nervis per part dels dos equips ja que hi havia molt en joc. Tot i això, vam fer un partit molt seriós, tant en atac com en defensa.

Ens va costar pujar la pilota cap a l’altra cistella, elles posaven molts braços i mans que els arbitres permetien i això feia que perdéssim algunes pilotes en transició. Per aquesta raó, algunes de les nostres es queixaven per la falta de sanció en faltes personals, tot i que no ho feien encarant-se a l’arbitratge, sinó que ens ho deien a nosaltres, aspecte positiu. Encara que ens hem d’acostumar més als partits intensos i tirar endavant sense venir-nos a baix.

Podríem dir que el partit va estar molt igualat gairebé en tots els períodes, arribant a falta de 8 minuts per acabar el partit al resultat de 38-38. Començava l’últim període que era el decisiu. Arribats a aquest punt, vam fallar en defensa, elles van carregar molt el rebot ofensiu i els vam permetre moltes segones opcions que van marcar la diferència, amb un parcial de 14-0 en contra. No vam poder reaccionar davant d’aquesta intensitat del Bosco.

Donar les gràcies de nou a la Sienna per tornar a jugar amb nosaltres. Tanmateix, m’agradaria agrair també l’esforç del Marco que va estar en tot moment amb l’equip i va ser de gran ajuda per afrontar aquest partit.

MVP: Totes i cadascuna d’elles van donar el màxim pel bé comú de l’equip, i és per això que tot l’equip es mereix ser el MVP d’aquest partit.
Per últim, i com a última crònica d’aquesta temporada, vull felicitar a aquest equipàs amb el que hem gaudit moltíssim des de la banqueta i des de la grada. Enhorabona noies! Sou increïbles!