Aleví Femení


Col·legi Immaculada Concepció 56- Sant Miquel 52

Gran partit de les nostres on topàvem contra un rival potent que anava primer amb un 3-0 i li vam plantar cara. El més important del partit és la remuntada, ens vam endur un -11 en el 3r període i després de la mitja part vam fer 2 períodes esplèndids, +8 i +9 respectivament. Vam encarar l'últim quart amb un petit coixí, no obstant, vam seguir amb bona dinàmica, ficant 3 triples i intentant frenar el rival que va anar a per totes. 

M'agradaria destacar la concentració de les noies i lo ficades que estaven durant el partit, va ser espectacular, i gràcies a això ens vam endur la victòria. Dir també que vam anotar 5 triples! Comencem a veure que no tenim por a tirar de 3 punts, ara falta seleccionar una mica millor quan tirar i quan entrar o passar.

MVP: per aquest partit no tenim una, ni dos, ni tres jugadores... TOT L'EQUIP es mereix ser destacat perquè vam fer un gran partit conjuntament.

Mireia: 7 punts. Destacar la seva defensa pressionant sobre la jugadora amb pilota. Està trobant més situacions de 1c1 per acabar sota cistella amb un primer bot molt fort i elèctric.

Martina Ollero: 9 punts. Gens fàcil anotar amb una defensora tant alta i ho va aconseguir. Destacar la superació de la Martina en un moment que estava tocada i va sortir a la pista amb ganes de donar el 100% d'ella.

Martina Rodríguez: 8 punts. Segueix amb la bona tònica dels últims partits. Destacar que en aquest ha estat més descarada de cara a cistella i amb una defensa boníssima a la número 4 del Sant Miquel.
Júlia: 2 punts. Destacar la bona defensa a les jugadores altes de l'altre equip. En atac molt solidària, fent que les seves companyes anotin. Ha de valorar finalitzar més ocasions, té la tècnica per fer-ho, només falta passar a l'acció.

Mar: 5 punts. Destacar l’evolució del partit de la Mar. Inicialment amb algunes pèrdues de pilota ja que li feien molts 2c1 i abans de mirar deixava anar la pilota de les seves mans. Això ho va corregir al fer-li veure que primer s’ha de mirar al rebre la pilota i després actuar amb decisió.

Jana: 7 punts. Destacar la intensitat amb la que sortia la Jana de la banqueta. Va sortir a per totes en cadascun dels períodes i això ens va aportar un plus tant en defensa com en atac. Molt content per l’energia que va transmetre a les seves companyes d’anar sempre endavant.

Paula: 10 punts. Destacar el 5è període de la Paula, anotant en aquest mateix els 10 punts. Va caldre un toc d’atenció perquè sabia que podia fer-ho i no estava rendint al seu 100%. A la que va activar el xip, ho va fer com si res. Ha de procurar ser més regular.


Ella: 8 punts. D’aquests 8 punts dues cistelles són de triple, enhorabona! Ha de valorar per això quan té la oportunitat de llençar còmodament i quan no. Destacar la concentració de la Ella durant el partit, cada cop està més ficada i participativa en el joc, molt content.