Aleví Femení

Col·legi Immaculada Concepció 45- Colegio Sagrado Corazón 65

El resultat no reflexa el partit que vam veure a la pista del cole. Possiblement el millor o un dels millors partits de la temporada de les nostres nenes. En defensa molt més agressives i més concentrades. Amb una gran intensitat que ens portava a jugar amb més facilitat a l’atac.

Traient alguns contraatacs i començant a tirar des de fora l’ampolla, cosa que costava de veure en els nostres partits. Potser en alguns casos ens vam excedir a tirar de 3 punts i hagués sigut més beneficiós fintar per entrar cap a cistella per realitzar una bona entrada. Però aquest fet de tirar a cistella demostra una cosa, les ganes que tenia l’equip d’anotar!!! I si no s’aconseguia entrant dins l’ampolla s’havia d’aconseguir tirant des de fora.

El partit es va perdre en el 3r quart, ens van anotar 20 punts i nosaltres només en vam ficar 3. Aquest -17 en aquest període és el que ha marcat la diferència en el marcador. Hem d’intentar ser més regulars.

Molt content amb la iniciativa de totes les jugadores perquè totes i cadascuna d’elles van aportar tant en atac com en defensa.


MVP.: Considero que la que es va lluir més en atac i va ser més regular durant tot el partit va ser la nostre número 20, Mireia Vergés! Protagonista de 14 punts i amb una gran defensa l’ha portat a ser el MVP d’aquest partit! Dit això, també vull felicitar a tot l’equip perquè vam viure un gran partit i com ja he dit, totes van donar el màxim per competir sobre la pista!!