Aleví Masculí


Escola Peter Pan 80 - Col·legi Immaculada Concepció 50

Dilluns passat els del aleví masculí ens vam desplaçar fins al sagrat cor de Sarrià per jugarcontra l’escola Peter Pan. Ja el primer quart ens van defensar a un molt bon nivell i ens van reduir molt en atac, i a mésnosaltres en defensa tampoc vam saber reaccionar i en conseqüència el parcial inicial va ser prou important. Ara bé, el segon quart ja vam reaccionar, i a base de bones defenses i sobretot individualitats en atac vam aconseguir guanyar aquest quart. 

Malauradament va aparèixer la línia de quasi tot l’any, va tornar a aparèixer la irregularitat que ens fa passar de guanyar un quart de forma clara i al següent entomar un parcial de 0-26 com el del 5è quart, independentment de qui estigui a pista, no hauríem de deixar-nos endur per el context. Hem de fer valer el treball que fem setmana rere setmana.

Fora resultat i sensacions que nomes es capten als partits, l’equip en si ha evolucionat molt, sobretot a nivell frustració en vers l’adversitat, tot i que com he comentat avanç ens falta transmetre aquesta sensació a quan estem a pista, i no hi ha un altre manera de fer-ho que tots junts i fent equip des del primer fins l’últim!!!!

Seguim treballant!!!!