Benjamí Femení


http://basquet.immaculadacic.cat/p/equips-temporada-2014-2015.htmlEscola Frederic Mistral –Tècnic Eulàlia 54 – Col·legi Immaculada Concepció 42

Derrota del Benjamí femení al camp del Frederic Mistral. Partit que es presentava difícil, igual que tots els que hem sigut 5 jugadores però a més, pel fet d’haver-les guanyat feia res al cole. Semblava, per l’entrenador, que s’hi jugués la lliga.

El partit, en línies generals, va estar molt bé. Es van veure accions en atac molt maques, combinant amb passes i acabant en cistella gairebé sense utilitzar el bot.

Però alguns “despistes” en defensa feia que les rivals ho aprofitessin, i per a nosaltres, cada cistella era un cop molt dur. Semblava, per les cares de les jugadores, que anéssim perdent de moltíssim o que els hi fes por jugar.

Sabem que el fet de ser poques jugadores comporta que, només que te’n fallin un parell, ja estem venuts. El que passa és que aquest segon trimestre s’ha ajuntat tot i amb prou feines érem 5. Estem treballant per a trobar la solució.
Dit això, les que hi som, sempre hem de demostrar l’ambició, les ganes i l’actitud que sempre ens han caracteritzat. 

Ara ve Setmana Santa, esperem que a la tornada la cosa canviï i puguem demostrar-nos a nosaltres mateixes del que som capaces.

A seguir treballant!