Benjamí Femení


http://basquet.immaculadacic.cat/p/equips-temporada-2014-2015.html
Escola Thau 36 – Col·legi Immaculada Concepció 30

Partit en dimarts, en un camp molt llarg i ample i que dificultava el nostre joc, que es caracteritza per bones defenses que ens permeten recuperar pilotes i córrer al contraatac. Amb les dimensions de la pista ens cansàvem més ràpid, ens costava arribar a defensar quan corrien una mica i quan recuperàvem pilotes, teníem pressa ja que ens donava la sensació que no atacàvem mai i tiràvem ràpid. També vam perdre moltes pilotes en intentar fer passes ràpids i endavant que no arribaven perquè ens faltava força.

Tot i així, vam estar allà tot el partit, al cinquè període perdíem nomes de dos. Teníem una mica d’alts i baixos, els quarts bons són molt bons però els dolents ens castiguen molt. I vam tenir la mala sort que un dels dos períodes dolents va ser el sisè i es va decantar la balança de la victòria cap al Thau.

Contenta de l’actitud de les noies, que van intentar aplicar totes les correccions que anava fent i vam anar creixent al llarg de tot el partit, llàstima com s’ha dit de l’últim període, on el cansament ens va passar factura. A més, érem conscients que el dijous teníem un altre partit.

Col·legi Immaculada Concepció 57 –  Col·legi Sant Miquel 41

Últim partit de la temporada, en dijous i a l’escola. Coneixent el camp i les cistelles, les nenes sortien amb més ganes que mai. Bones defenses, bones oportunitats en atac i movent molt bé la pilota, però no finalitzàvem del tot bé les accions, deixant escapar molts punts. Aquesta va ser la tònica del partit i alguns quarts millors que altres, però treballant poc a poc ens vam endur la victòria.

Molt bon sabor de boca amb que tanquem una temporada que ha estat bastant atípica, jugant més partits entre setmana que en horari normal i on bona part de la temporada no vam poder-hi ser totes. 

Tot i així, l’equip ha crescut molt a nivell de joc col·lectiu i individualment, cadascuna ha anat millorant al seu ritme; entre elles es complementen molt bé, cadascuna aporta una cosa a l’equip un dia o un altre.

Aquest equip té molt per donar i seguiran millorant perquè les ganes i l’actitud que li posen i tenen, milloraran i gaudiran, i de retruc, faran gaudir d’aquest meravellós esport.

MVP: TOTES LES NENES SÓN IMPRESCINDIBLES I INDISPENSABLES EN AQUEST EQUIP CADA PARTIT I QUAN ALGUNA FALLA L’EQUIP HO NOTA!

Ha estat un plaer com a entrenadora gaudir del bàsquet d’aquesta manera i al seu costat.