Benjamí Masculí


Col·legi Immaculada Concepció 42 – Frederic Mistral 36

Quin partit més bo i intens el que s’ha jugat el passat divendres a l’escola, ens enfrontàvem contra l’únic equip que ens ha pogut guanyar aquest any, i teníem ganes de jugar aquest partit que es presentava molt disputat i obert.

Hem jugat a un gran nivell, molt concentrats en defensa i en atac força inspirats, al llarg de tot el partit no hi ha hagut grans diferències, a on els dos equips hem anat controlant el ritme en diferents moments i sense deixar que ens anotessin gaires punts seguits.

Els 2 primers períodes han estat molt igualats, amb parcials de 5-5 i 6-5 a favor nostra; però de cop ens hem desconnectat i hem baixat la intensitat, això ha provocat perdre més pilotes del compte i rebre masses cistelles, parcial en contra de 4-13. Mitja part, 3 minuts per reorganitzar l’equip, marcar les 2 coses que calia ajustar i seguir insistint en que tot l’equip ha d’animar i anar a una. Dit i fet, hem sortit a tope i hem tornat el parcial amb un 13-2, ja estàvem una altre vegada a dins del partit. El 5è no ens ha anat del tot bé, però hem pogut seguir enganxats a ells. I per acabar, un últim parcial casi perfecte 8-0. En defensa molt i molt intensos, i en atac movent la pilota amb criteri i carregant el rebot per tenir segones opcions.

Al final, victòria molt treballada de 6 punts. Llàstima per no haver pogut tornar el -10 de l’anada al seu camp, però cal veure com acabarà la lliga.

Felicitar a tot l’equip pel gran esforç coral que han fet tots, avui s’ha notat que tots ens hemajudat, la banqueta no ha parat d’animar ni un moment, tots els nois s’han deixat la pell i han jugat al límit de les seves forces. Així sempre nois!!!

MVP: Tal i com he dit, tothom ha treballat i molt per endur-nos la victòria, però hi ha 2 jugadors que s’han multiplicat.

Martí Plaza: Molt bona actitud, fent ajudes als seus companys i anotant 13 punts (11 en el mateix període) que ens han permès remuntar en el 4t període. 

Jan Arroyo: Defensant molt bé al seu millor jugador, donant assistències i anotant 8 punts.

Felicitats nois!!!

A seguir treballant!!!!