Prealeví Femení


Col·legi Immaculada Concepció 67 – Escola Pere IV 37

PARTIDÀS en majúscules del nostre pre-aleví femení, potser el millor de la temporada en tots els aspectes. Contra un equip molt alt i fort físicament, les nostres encara es van fer més grans, lluitant tots els rebots i totes les pilotes. Grans defenses ens permetien recuperar pilotes i atacar fàcil. També, comencem a tenir paciència per jugar els atacs en estàtic, a aixecar molt més el cap i el “moviment ” que anem treballant va sortint i dona resultats.

Ens queden dos partits per tancar una gran temporada, on s’ha vist una molt bona evolució de les jugadores tant a nivell tàctic en equip, de conceptes en defensa i de gestos tècnics individualment. Només em queda felicitar-les per les ganes que hi posen dia rere dia, per com s’estimen aquest esport i com ens fan gaudir a tots veient-les jugar.

A seguir així i a acabar encara millor!

MVP: primer de tot mencionar el retorn de la Mireia, t’hem trobat a faltar! L’MVP és per aquella jugadora que destaca més que les altres en algun o tots els aspectes del joc, però és que en aquest partit tant complet per part de totes, em resulta molt complicat escollir-ne una.

Individualment sou molt potents, però és que en equip sou imparables i invencibles! Moltes felicitats a totes, a per més!