Benjamí MasculíImaculada d’Horta 24 – Col·legi Immaculada Concepció 111

Si juguem amb aquesta INTENSITAT i GANES no hi ha cap equip que ens pugui parar els peus.

Quan es juga al màxim de les nostres possibilitats i estem concentrats, minimitzem els errors i ataquem amb molta més força i precisió.

La defensa ha estat molt intensa i molt bona, tallant moltíssimes pilotes de passades i robant pilotes en el bot; això ha provocat que puguem sortir al contraatac i anotar cistelles fàcils.

Sempre que es roba una pilota, es sol tenir una lleugera avantatge sobre la defensa, i hem aprofitat pràcticament totes les jugades per acabar anotant.

L’atac cada cop és més fluid, aprofitant la gran millora en la tècnica individual, tots els jugadors trenquen els seus defensors i després fan jugar als seus companys, buscant el jugador que està en millor posició per poder encistellar. Cal aixecar una mica abans el cap, per tal de poder fer la passada amb més facilitat i abans. Destacar l’encert exterior que estem assolint, 10 triples (6 jugadors diferents) ben tirats i amb bones posicions.

Vull donar-li molta importància als 111 punts que hem anotat avui, ja que hem jugat en pista
gran, i això fa que triguem més en creuar la pista. És més difícil anotar més punts en una pista gran, així que doble mèrit dels jugadors.

MVP: Martí Plaza, ha tornat amb molta força, defensant i anotant 20 punts amb un tir exterior demolidor. Jan Arroyo, no només pels seus 27 punts, també ha defensat al seu jugador més perillós i ha repartit bones assistències. Ivan Sanz, com sempre defensa intensa, molts rebots en atac i 17 punts. Raül Grau, esforçant-se un munt com sempre i demostrant que si s’ho proposa pot anotar com tothom, tenia ganes de ficar cistella i ho ha provat amb insistència de moltes maneres al llarg de l’últim període, i al final PREMI!! Un bàsquet de 2 punts i 1 triple!!

Queda 1 partit.........i............cap al partit de cloenda!!!