Benjamí MasculíEscola les Corts 13 – Col·legi Immaculada Concepció 77

Últim partit de lliga, i contra l’últim equip del nostre grup. Aquests partits costa mantenir la concentració i jugar al 100% degut a la diferència que hi ha entre els 2 equips. Tot i això sempre juguem amb respecte i donant al màxim en tot moment.

Hem aprofitat per aixecar una mica més el cap i practicar els últims recursos que estem ensenyant i treballant en els entrenaments, així com poder tenir més confiança per tal que tots els jugadors s’atreveixin a fer més coses diferents, fer més canvis de mà, utilitzar més el dribling i donar més passades de les habituals.

Hem dominat el partit en tot moment, guanyat tots els períodes amb força avantatge. Som el millor equip defensiu i això es nota, mai deixem que ens facin una cistella fàcil i lluitem totes les pilotes dividides. Un aspecte molt important que ja dominem és el fet de les ajudes, la majoria de jugadors estan molt atents per poder ajudar als companys quan cal, això ens anirà molt bé de cara a properes temporades.

En atac hem desplegat bon joc, passant la pilota ràpid i anotant sense gaires dificultats. Com ja he dit en altres partits cal millorar el moviment sense pilota, ens hem de moure una mica més sense pilota i ocupar millor els espais, ja sigui per rebre en una posició d’avantatge o deixar més espai al meu company per poder trencar a cistella. Seguirem treballant.

MVP: Destacar el bon partit de Jan Places, fent una molt bona defensa sobre la seva jugadora més alta, agafant rebots i anotant 14 punts. Raül Grau, anotant 9 punts, defensant amb ganes i tallant passades de l’equip rival. Daniel Anbousi, com sempre agafant molts rebots en atac, jugant amb força i anotant 2 cistelles. Felicitats!!!!

Moltes felicitats i moltes GRÀCIES per regalar-me aquesta temporada tant màgica, l’any vinent seguirem treballant al màxim i assolint objectius sense parar!! Ens veiem al partit de cloenda!!