Cadet Masculí

Resultats de la nostra lliga
Col·legi Immaculada Concepció 66 - Sant Joan de Mata 55

Arribàvem al partit clau (o un dels més importants de la segona volta) amb una molt bona dicàmica i confiança i amb les ganes i la il·lusió de poder competir i superar al rival per col·locar-nos merescudament en primera posició momentànea en aquest grup. I ja des del principi així ho vam demostrar, amb un molt bon inici on una gran defensa i domini del rebot ens van permetre anotar amb facilitat al contraatac i escapar-nos amb una primera diferència de 10 punts al marcador. 

A partir però del minut 7 del quart, vam baixar una mica el nivell defensiu i sobretot la concentració i agressivitat per tancar el rebot defensiu que va fer que l'equip rival anotes amb força facilitat en aquest final de quart. 

Al segon quart, vam pujar de nou el nivel defensiu i vam tornar a dominar els rebots i ens vam poder anar amb una còmode diferència de gairebé 20 punts a la mitja part (39-20). 

El tercer quart va ser molt més anivellat, amb un intercanvi de cistelles per part dels dos equips però sense que l'equip rival s'acostés o ens retallés diferències al marcador. 

A l'últim quart, que va ser sens dubte el pitjor dels 3 de llarg i un dels pitjors dels últims partits. L'equip rival va apretar i nosaltres els vam deixar que entrèssin dins del partit. El cansament físic, la falta de concentració i fins i tot d'agressivitat i competitivitat en alguns moments finals va provocar que acabèssim patint per acabar guanyant el "basquet average" (havíem de guanyar de més de 6 punts) i donant una imatge que no es correspon amb la professionalitat i treball d'aquest equip al llarg de la temporada. 

Finalment però, vam acabar treient el partit endavant enfront un equip molt bo i ho vam poder celebrar a la calçotada posterior a Sant Cugat!!! 

A tope nois que ara ens tocarà defensar aquesta posició que tant costa aconseguir, a seguir treballant entre setmana a tope i a acabar la temporada igual d'impecable que fins al dia d'avui, un últim esforç que sou molt grans!!!!

Coses a millorar: mobilitat de pilota i jugadors en estàtic, percentatges de 3 i balanç defensiu de l'últim quart.

MVP: 
Pedro Pérez, molt bon partit en totes les facetes del joc (sobretot en la defensa dels seus jugadors interiors), tan sols va baixar una mica el nivel els últims 5 minuts del partit perquè estaba mort. 

Freddy, de nou un exemple per als seus companys, actitud impecable durant tot el partit, animant i empenyen els seus companys fins a l'últim segon, tan sols un parell d'atacs en que va triar males decisions. 

Gabriel Galindo, anotant més de la meitat dels punts de l'equip, tot i així, en aquest partit no va acabar de saber jugar per l'equip com acostuma, va pendre algunes males decisions amb llançaments i jugades massa individualistes.