Cadet Masculí

Resultats de la nostra lliga
Col·legi Immaculada Concepció 65 - Joventut les Corts 37

Com no podia ser d'una altra forma, en l'últim partit de la temporada i en el qual ens jugàvem la primera posició i ser campions de la fase de grups, aquest equip de nou va mostrar la seva millor cara, ens va oferir l’enèsima exhibició. Ja des del començament van sortir a per totes. 

Primer quart, 20-4, excel·lent defensa i molt bons contraatacs a més d'un alt percentatge en el tir exterior. Al segon quart, el rival va pujar el nivell però nosaltres vam seguir amb la mateixa dinàmica i no vam afluixar. Així que al descans, ja teníem la victòria mig lligada, 39-12. 

A la segona part, vam intentar no baixar el ritme, però evidentment, amb el partit i la primera posició al sac, vam intentar buscar moments per a cada jugador, repartint minuts. Simplement, ens queda treure’ns el barret i agrair, agrair i tornar a agrair la temporada que ens han ofert i com han treballat aquest nois, han tingut un nivell altíssim durant tota la temporada, mostrant una regularitat inusual fins i tot dels equips professionals més competitius. 

Han estat molt per sobre de les expectatives que tothom tenia a principi de temporada i han estat un exemple per a tots. Felicitats nois, tan sols em queda dir que ha estat una de les millors experiències com a entrenador que he viscut mai i que m'heu fet gaudir com pocs equips, un entrenador orgullós i feliç del seu equip. 

MVP: 

Tots els jugadors, els 9, perquè cadascun ha tingut el seu moment i perquè sense el treball de tots això no hagués sigut possible.

Merci Lluis i Arnau per fer l'esforç de venir amb el cadet sempre que heu pogut, per la vostra actitud i empenta en cada entrenament i per d’il·lusió de cada partit.

Merci Patus per ser un exemple en cada entrenament, per fer-nos vibrar amb els teus tripes i per lluitar cada rebot amb goril·les.

Merci Fredy, per ser el millor capità que podria haver tingut aquest equip, per ensenyar-me i ajudar-me en la gestió del vestuari, per ser el primer en animar i deixar-ho tot a la pista i sobretot per creure SEMPRE en aquest equip.

Merci Pau per quedar-te, per ajudar-nos, per fer l'esforç, per ser el primer en mossegar en cada jugada i mostrar el camí als companys, per tirar-te al terra, per millorar el teu comportament i per encara millor jugador i una persona més complerta que quan vas començar.

Merci Ignasi per fer aquest esforç també i quedar-te a ajudar-nos un any més, per intentar-ho, per aportar en moments en que ho hem necessitat, per encaixar les bromes i fer-les, per ser una peça més dins d'aquest meravellós equip. 

Merci Gali per confiar en mi i en aquest equip i quedar-te per ajudar a portar-nos fins al grao més elevat. Merci per les exhibicions, merci per estar compromès amb l'equip i entendre que un bon jugador sinó ho dona tot al final acaba sent un jugador vulgar i sobretot merci per ajudar a créixer als companys.

Merci Sepu per la paciència, per la professionalitat, per les injustícies i per no baixar mai els braços i donar-ho tot en cada entrenament i en cada segon dels partits. Crec que no se’t pot demanar més, ets un altre exemple per als teus companys, la definició d'un jugador d'equip i d'un bon Company. Merci per aquests dos anys al meu costat i pels moments que ns has regalat a l'equip, moments d'humor evidentment.

Merci Pedro, per no deixar el bàsquet i per seguir amb un nivell de compromís i exigència tant alt i regular com l'has mantingut durant tot l'any. Merci per barallar-te en cada partit, per no fugir mai i per ser una de les pedres angulars d'aquest projecte a base de treball i esforç.

Merci també al coordinador, entrenadors que m'han donat un cop de mà aquesta temporada portant algun partit i sobretot a les famílies que ens ho han posat tant fàcil sempre. Com ja he dit molts cops, això és més que un equip. 

Let's go CIC!!!