Infantil Masculí

Resultats i Classificacions de l'equip


Col·legi Immaculada Concepció 66 – CB Begues 27

Dissabte dia 11 els del Infantil Masculí ens vam enfrontar al C.B Begues, rival que ens va guanyar a casa seva a la primera volta.

Des de el primer quart vam sortir molt endollats en defensa, de fet al final del segon quart només ens van ficar 9 punts, malauradament nosaltres estàvem amb 6 punts degut a les moltes cistelles fàcils errades. L’únic que ens faltava era trobar bàsquet, i el pla de partit no variava, una defensa intensa i agressiva amb intenció de poder robar pilotes i sortir al contraatac. Com bons lluitadors vam mantenir el nivell defensiu, tot i no tenir un gran encert al inici, i de fet el tercer i quart període ja vam encistellar 16 punts.

La segona part ja va ser per emmarcar, bones transicions, finalitzacions sense ninguna por ni complexes de cara a cistella, una gran defensa i sobretot un molt bon ambient d’equip! Tota aquesta suma ens va fer marcar un parcial de 26-4 a favor nostre, i d’aquesta manera pràcticament tancar el partit.

Finalment vam mantenir fins al final quasi la mateixa energia i ens va permetre guanyar un partit que a priori esperàvem més igualat. El resultat final és molt clar, més 39 punts en front un equip que ens va guanyar a la primera volta.
Moltíssimes felicitats equip!!!

1...2...3... CIC!!!