Prealeví Masculí

Salle Bonanova - Col·legi Immaculada Concepció

Els nostres nens no van tenir el seu millor dia en aquest partit. Vam jugar contra un equip format per jugadors d'1 i 2 anys menys que els nostres jugadors, és a dir, contra nens de 3r i 4t de primària. I aquesta diferència es va veure només quan jugavem contra els jugadors de 3r de primària, on erem molt superiors en tots els aspectes del joc i això es traduïa a la pista i al marcador. 

Tanmateix, quan jugàvem enfront els jugadors de 4t, la cosa es capgirava i èren ells, tot i ser un any més petits, els millors a la pista. Així doncs, una sèrie de circumstàncies que es van dur a terme; falta de concentració, falta d'agresivitat i competitivitat, falta d'atenció... van fer que no fòssim el millor equip a la pista ni en la meva opinió, el que més mereixés guanyar. 

Tothom pot tenir un mal partit i així ho van interpretar tot l'equip, no queda una altra que seguir treballant i gaudint dels entrenaments i intentar de cara a propers partits com a mínim igualar l'intensitat i ganes del rival per tal de poder competir a la pista. Toquen dos partits en dos dies així que ànims i a per totes!!!