Prealeví Masculí

Liceu Francès 45 – Col·legi Immaculada Concepció 55

Partit a on ens ha faltat intensitat i ganes de jugar en masses moments. De fet hem començat espectacularment bé, robant moltes pilotes en el bot i en la passada, corrent al contraatac ràpids i precisos, això fa que al final dels primers 8 minuts dominéssim el marcador per 2 -17. A partir d’aquí ens hem pensat que la feina ja estava feta i hem decidit jugar a mig gas, provocant moltes imprecisions en les passades, sense deixar anar la pilota ràpid per tal que els meus companys anotin, sense desmarcar-se amb ganes de buscar la pilota, i realitzant defenses poc intel·ligents, semblava que fes quatre dies que entrenàvem.

S’ha de donar al màxim en tot moment, al camp, als entrenaments, a la banqueta, etc... sempre hauria de tenir ganes de jugar i estar intens dins i fora del camp, animant als meus companys i entrant al camp concentrat. Ja no tenim 7 o 8 anyets, no podem estar pendents de tot menys dels nostres companys d’EQUIP. Cal canviar això, ja que un EQUIP és aquell que camina en la mateixa direcció, sinó és un GRUP de persones.

Ja ho vaig comentar al final del partit, aquest rival no ens pot fer 45 punts, i menys sent 7 jugadors i jugant en una pista gran, ells corrien més que nosaltres, i això només és un tema de GANES!!, cal posar-se les piles fins al final de la temporada!!!

MVP: L’Àlvaro ha fet un gran partit, fent 11 punts, robant pilotes i aplicant els conceptes i els gestos tècnics que anem practicant a l’entrenament. Raül, sempre concentrat, animant a tothom i aportant un triple genial!!

A seguir treballant!!