Prealeví MasculíAntaviana 23 – Col·legi Immaculada Concepció 111

Tot i la diferencia de nivell entre els dos equips, hem jugat a un bon nivell de bàsquet, obrint molt la pista, passant i tallant, defensant amb cames i ficant 9 triples.
Hem corregut molt bé al contraatac, ocupant els carrils amb criteri i fent la passada en el moment adequat. En atac estàtic, estem obrint millor la pista i així creem més espais a dins la zona per poder tallar amb més claredat. Les desmarcades són millors i d’aquesta manera a pilota circula a més velocitat i hi ha més passades entre els nostres jugadors. En resum, partit amb molts components tàctics que cal destacar positivament.

En defensa força bé, sense utilitzar gaire els braços i fent un bon treball de cames, negant les entrades clares i tallant moltes pilotes en la passada. Aquestes recuperacions han fet que poguéssim córrer i que féssim forces punts al contraatac. Cada cop saltem millor a les ajudes, cal seguir treballant així.
Destacar l’actitud de tots els jugadors, tot i ser superiors, sempre han jugat amb ganes i no hi ha hagut cap falta de respecte envers l’equip rival. Estem utilitzant el bàsquet per inculcar valors positius als jugadors, i és un faceta molt important que ajuda a millorar com a persona.

MVP: Tots han jugat a un bon nivell, compartint la pilota i jugant en equip. Però destacaré a Martí Gastón, amb 5 punts, bones defenses i sempre ben situat ha fet un partit molt complet. Izan, 22 punts i un munt de rebots ofensius, bon partit. Jan Arroyo, 33 punts, anotats amb entrades i 3 triples. Gran defensa i bones passades. Molt bon partit.

A seguir així i a seguir sumant!!