Prealeví Masculí

Estonnac 60 – Col·legi Immaculada Concepció 34

Avui és d’aquests partits a on el rival juga molt millor que tu, et passa la mà per la cara en totes les facetes del joc, i per més que ho intentis no pots donar-li la volta. Ens han dominat el partit de principi a fi. Defensant més agressius que nosaltres, corrent la pista millor que nosaltres, col·locant-se en atac millor que nosaltres i atacant buscant passades i espais a les esquenes dels nostres jugadors.

Al ser una pista gran, surten tots els nostres defectes defensius, en general no fem una bona defensa sobre el jugador que té pilota, ens fa mandra moure les cames més ràpid i sempre acabem ficant la mà i provocant la falta, hem de defensar millor el 1 x 1, no podem deixar que ens trenquin amb tanta facilitat, i no pot ser que el nostre recurs per aturar als atacants sigui fer falta sempre. Com que la pista és gran, perdem les referències dels nostres atacants que no tenen pilota, i ens deixem guanyar l’esquena en molts atacs, això provoca cistelles fàcils, ja que no estem en una bona posició defensiva per poder arribar-hi. Cal treballar a nivell tàctic i estar atents a les indicacions en els entrenaments, no pot ser que faci un any i mig que expliqui a on s’ha de col·locar el defensor i encara no ho fem bé.

Pel que fa l’atac, s’ha notat que ens falta molta tècnica individual, ja que hem perdut moltes pilotes en el bot, al haver de fer el doble de bots per arribar a l’altre cistella floreixen les nostres mancances, una altre vegada cal esforçar-se més en els entrenaments i entrenar al màxim.

La part positiva del partit d’avui és que hi ha hagut jugadors que han tret caràcter i no han abaixat els braços en cap moment, encara que les coses no els hagin sortit bé han seguit lluitant fins l´últim segon.

MVP: L’Ivan, amb 9 punts i una bona defensa ha fet un bon partit. El Raül, sempre juga al seu màxim nivell, no importa el rival, sempre fa la seva cistella, defensa a tope i anima a tots els companys.

Acabaré comentant la frase que els hi va dir l’entrenador de l’Estonnac quan va acabar el partit: -Veieu que passa quan s’entrena al màxim? , fa mesos que estem entrenant a mig gas, ja ho hem comentat molts vegades, així que depèn en gran part de vosaltres. Girem la frase i ens l’apliquem: -Veieu que passa quan NO s’entrena a tope?