Prealeví Masculí


Col·legi Immaculada Concepció 50 – Estonnac 48

Partit amb masses alt-i-baixos, començant dominant perfectament totes les facetes del partit, guanyant 24 a 5 quan portàvem 16 minuts de joc, i passar a fer totes les coses malament i fer que l’equip rival ens guanyés de 4 punts en els últims minuts. Totes aquestes coses són normals, encara hem d’aprendre a gestionar els moments més intensos, aprendre a minimitzar  els errors, calmar una mica el partit per tal de prendre millors decisions en cada acció del joc.

Felicitar a l’Estonnac per tal i com juga, ocupant molt bé els espais, guanyant les esquenes quan podien i aprofitant per fer cistelles fàcils. Cal estar més concentrat en defensa i estar atent a les indicacions del Pau i meves per tal d’aprendre i millorar aspectes que es donen en els partits.

Som un equip que quan la defensa ens funciona ens surten les coses rodades, robem pilotes, sortim en contraatac, anotem amb facilitat; però quan no estem concentrats en defensa... perdem un munt de passades, botem quan no podem botar, i fem tirs desesperats. Cal intentar estar sempre a un nivell alt de concentració i intensitat, d’aquesta manera la diferència del nostre joc no variarà tant, i millorarem com a equip.

MVP: Àlex Prado, està fent un inici de temporada espectacular, anotant 15 punts, defensant i tallant moltes pilotes. Martí Plaza, gran finalitzador, 9 punts i bones passades als seus companys, a poc a poc va millorant la defensa. Aquest partit s’ha guanyat en part a la bona defensa d’Ivan Sanz , Guillem i de Jan Arroyo, que han defensat molt bé als seus jugadors més perillosos.
Seguim invictes i ens queden 2 partits, cal treballar més, ja que 2 d’aquests partits els hem guanyat de 2 punts. A seguir currant nanos!!!!