Prebenjamí Mixte

PREBENJAMÍ MIXTECol·legi Immaculada Concepció 34 – Salesians Bosco Rocafort 24

Darrer partit de la temporada de la nostra pedrera amb un final feliç per tots els membres que formem part d’aquest equip.

Des del primer minut, vam sortir amb moltes ganes de defensar i d’anar a pel partit des d’aquesta faceta del joc. Tanmateix, en atac, vam construir alguns contraatacs interessants per poder sumar punts fàcils.

A la segona part, ens va costar més trobar el “camí” cap a l’anella i en defensa, vam relaxar-nos una miqueta degut a què, alguns jugadors/es estaven més pendents del marcador que no pas de com jugàvem.

MVP: Destacar a tots els jugadors i jugadores que han participat en tots els entrenaments. No ha estat un camí fàcil però ens hem esforçat al màxim perquè tots milloressin un esglaó més de les seves possibilitat i interessos.

Finalment, una victòria com a recompensa de tots els entrenaments i partits d’aquesta temporada. Hem après una miqueta a estar com un equip a pista, hem millorat a nivell tècnic i sobretot, hem valorat l’esforç de ser pacients i anar progressant com a col·lectiu. Ens queda molt per millorar. A per la propera temporada!!!

1,2,3 CIC!!!