Prebenjamí MixtePREBENJAMÍ MIXTE

Salesians Rocafort 23 - Col·legi Immaculada Concepció 15


Partidàs en majúscules de la nostra "Pedrera" a domicili i entre setmana. 

Des del primer minut vam sortir "endollats" disposats a fer un gran "matx" i així es va concretar. Molt bones associacions amb passades, botant cada cop amb més decisió i tenint moltes oportunitats d'atacar. En defensa però, encara ens faltava concretar a qui defensem i com ens hem de col·locar per tenir bones referències defensives.


Fins al penúltim quart, vam estar disputant el partit i el rival es va aparellar al nostre nivell. Fins i tot, en moltes fases del partit, vam ser un "xic" superiors. Malgrat tot, ens va fallar el fet d'apropar-nos més a cistella per anotar fàcilment.


MVP: Tot l'equip per l'entrega i tota la tasca realitzada durant els 48 minuts de partit. 


Escola Pompeu Fabra 54 - Col·legi Immaculada Concepció 10


Dos dies després d'un gran partit, vam afrontar el segon partit de la setmana.


Ens va costar molt entrar en el partit; l'escalfament no va ser bo i això ens va penalitzar, sobretot, en el segon període del partit (vam encaixar un 14-0).


El primer període vam igualar al nostre rival en atac  i en defensa però després, durant els 5 períodes que van continuar durant el partit, no vam estar al nivell del que hem anat aprenent durant aquests darrers 6 mesos. Ens falta ajustar les defenses 1x1 i sobretot, estar més atents a què marca l'àrbitre quan xiula.


Esperem que gaudiu de la Setmana Santa i carreguem les bateries per afrontar els 7 darrers partits de la temporada.


MVP:


Laia: va tenir l'iniciativa d'anar cap a l'anella en tot moment i no va parar de lluitar en cap moment. Molt bon partit 8!!!


Mònica: en tots els partits va a totes i mai renuncia a anar amb bot on calgui. Va a terra si s'escau i això és més que positiu. Enorme Mònica!!!!