Cadet Femení


Col·legi Immaculada Concepció 60 – Catòlic Hospitalet 67

Primer partit de la temporada; molts nervis, manca d’automatismes però amb moltes ganes de debutar en una nova categoria per a moltes.

El partit va començar amb bones sensacions; defenses decantades, molts errors per par de l’equip rival i alguna que altra transició interessant, que ens feia pensar que el partit es podia decantar cap a la nostra balança tot i estar errant situacions fàcils de cara a l’anella, que haguessin impulsat una avantatge de 10 punts. Tanmateix, vam finalitzar el primer parcial amb un 14-10.

El segon quart va ser un autèntic desgavell en defensa; vam deixar de ser nosaltres i sobretot, la nostra actitud va ser de derrotisme total quan encara quedaven més de 20 minuts per finalitzar el partit. 2 temps morts demanats per aclarir situacions i moltes jugadores, no sabíem ni on érem. Això ens va penalitzar un munt i ens vam anar al descans amb un menys nou i la sensació de què no ens podríem aixecar veient les cares de les jugadores (parcial molt dur de 9-25).

El tercer i quart període vam ser nosaltres mateixes, l’essència del que hem de ser en defensa i l’ordre en alguns moments en atac. Malgrat tot, ens vam desconnectar els 2 darrers minuts del “matx” quan estàvem a 2 punts i això ens va fer perdre el partit definitivament.
Voldria destacar la reacció de la segona part com a nota positiva i sobretot, la feina que hem estat fent en els entrenaments durant 3 setmanes que portem. Ens queda camí però en traurem coses molt interessants aquesta temporada.

Com a nota negativa, ens quedaríem amb tres coses; dues depenen de nosaltres i una no.

· La manca de concentració de ganes d’estar al partit quan no estem jugant o sortim de la banqueta endormiscades ens va penalitzar molt en rebots ofensius rivals i talls sense cap mena d’oposició. Hem d’espavilar!!!

· L’actitud derrotista i sens ànima quan les coses no van com volem. És innegociable anar-hi a totes i si en defensa, es tenen unes normes, es tenen pels 40 minuts i no podem defallir perquè hi hagi parcials desfavorables. Sempre ho comentem, no som tant dolentes quan ens superen ni som tan bones quan superem. Hem de trobar l’equilibri emocional per sortir dels moments durs i aprofitar els bons moments. En això, ens hem de fer molt fortes!!!

· L’actitud irrespectuosa del públic rival ens va condicionar: ben cert és que el sector del públic rival va ser impresentable amb les nostres jugadores (insultant i menyspreant), amb mi, com entrenador, també vaig tenir faltes de respecte. Vam haver d’aturar el partit dos cops per aturar-ho i el nostre públic va ser un 10 d’educació i valors. Malgrat tot i malauradament, hem de saber jugar amb crits i bestieses perquè no tothom actua igual.


Nunu: partit molt complet de la nostra 16 on va rebre moltes faltes, va haver d’aguantar molts contactes i lidiar amb un públic rival “impresentable”. Gran feina

Ens queda una setmana per treballar i afrontar el partit de diumenge amb les màximes garanties. 

Anirem a tope!!! #somaqui #pardal #letsgocic