Cadet Femení

Resultats i Classificacions de l'equipBàsquet Martinenc 41 – Col·legi Immaculada Concepció 40

Partit estrany en molts aspectes pel nostre Cadet Femení, que va fer que encaixéssim una derrota que ens va fer molt mal. Vam sortir molt despistades per molts factors; ens van dir que jugaríem tota la pista del pavelló, vam encetar el partit amb un quart d’hora de retard i l’àrbitre no ens va deixar ni 3 minuts per començar el partit. Això ens va descentrar i vam fer un parcial de 3-6 amb molts errors.

El segon quart, vam seguir tenint moments de desconcert. La pressió nova no ens acabava de sortir i el bloc directe (l’únic que jugaven elles) els hi va sorgir efecte quan no estàvem atentes a la segona ajuda.

A la mitja part, ens vam posar el repte d’estar més encertades i no perdre tantes pilotes. Malgrat tot, els primers cinc minuts del tercer període van ser horrorosos amb un menys set. Fet que ens va fer demanar un temps mort.  

El quart i definitiu quart va ser un desgavell de joc. Semblava que ho recuperàvem i ens vam posar  més 1 però els nervis i la impaciència ens van girar el partit fins perdre’l de menys 1.

Ens dol la derrota perquè sabem que tenim més qualitat que elles però aquest partit ens ha de servir per no relaxar-nos en partits on a priori, tenim poc a guanyar i molt a perdre. Tenim sort que els nostres rivals directes a la classificació, també han caigut contra pronòstic i fan que aquesta lliga, definitivament, ens determini que ningú es pot relaxar perquè qualsevol equip pot guanyar contra qualsevol rival.

Ens hem de refer totes i cadascuna de les jugadores de l’equip i com entrenador, també hem d’aixecar els ànims pel repte de la següent setmana. Anem-hi juntes!!!

MVP:

Martina: no va parar de tirar del carro i ens va sumar més d’una quinzena de punts.

Juju: en el minut 5 de partit, es va dislocar el dit i ens va donar una de les pitjors notícies. Haurà de passar per quiròfan i la tindrem sense poder jugar unes quantes setmanes. Sabem que tornaràs forta 10. Sempre sumes allà on anem!!!