Infantil Femení

Resultats de la nostra lliga


Col·legi Immaculada Concepció 51 – Manyanet Sant Andreu 47

Partit estrany i amb molts alts i baixos del nostre Infantil Femení. Veníem d’una setmana sense entrenar, cansades de les estades de l’ESO però des de la xerrada al vestidor, vam concretar que això no seria cap excusa per no anar a pel partit; havíem de jugar les nostres cartes amb el físic que tindríem durant els 40 minuts.

Vam sortir prou encertades però els finals de quarts, esdevenien una “catàstrofe” en referència a la concentració i això, feia que el nostre rival, en cap moment s’acabés de rendir per disputar un partit, que en tot moment vam controlar i no vam deixar d’anar per davant en cap moment.

Tanmateix, ens va costar molt llegir l’atac a l’hora de sortir de la pressió i ens feien “traps”. Ho sabíem perquè ens ho han fet els 4 cops que ens hem enfrontat aquesta temporada i no vam saber fer-ho bé perquè no ens vam ajudar: sigues per manca de cames, per males lectures... Vam haver de demanar dos “time outs” perquè no la vam treure pensant mig segon més i fèiem passades mal seleccionades que afavorien les transicions de 1x0 o 2x1 del rival.

En defensa del 1x1, vam encetar el partit amb bones decantacions cap a les mans no hàbils però ens vam diluir durant el tercer quart i fins al final. Això ens fa més vulnerables i ens superen més en situacions d’aquest tipus. En atac, vam viure d’individualitats i no vam escoltar a la banqueta quan s’indicava que es doblessin pilotes i es busquessin superioritats en totes les jugades.

Finalment, ens vam emportar el partit al sarró perquè som superiors tècnicament a l’altre equip i no ens vam deixar anar però la crònica reflecteix aquesta sensació de no haver fet un bon partit i sobretot, van aparèixer “fantasmes” de manca de companyerisme que havíem eradicat aquesta segona volta.

Pensem en la importància del COM i oblideu el QUÈ. Els resultats arriben si hi aneu totes sumant i jugant pensant COM sabeu. El QUÈ esdevé una autèntica “porqueria” si no es dota de valor en com s’ha arribat a aquest resultat.

Dijous acabem la temporada oficial i sabem que estareu a tope i sereu l’essència de l’equip que heu forjat aquesta temporada. Anem-hi a GAS!!!

1,2,3 CIC!!!!