Infantil Femení

Resultats de la nostra lliga


Lima Horta 76 - Col·legi Immaculada Concepció 70


Nou partit disputadíssim del nostre Infantil Femení on vam poder apreciar de nou, que cada cop, estem més fines a l'hora de controlar situacions de joc i aixecar el cap per interpretar el que succeix al nostre voltant.


El partit va esdevenir un intercanvi de cops constant pel que fa referència a les propostes de joc d'ambdós equips. En molts moments, sobretot de la primera part, vam portar la iniciativa del joc convinant transicions i joc en estàtic per fer mal a les nostres rivals. Elles, durant tota la primera meitat del partit, van viure d'un bon encert en el llançament i segones oportunitats concedides quan nosaltres no tancàvem bé les penetracions centrals amb mà hàbil i rebots concrets en atac.


La segona part, s'encetava amb molt bones sensacions i 6 punts d'avantatge però el fet de quedar-nos amb 7 jugadores per afrontar els 3 darrers quarts, ens va mermar a nivell físic. Malgrat tot, estem molt contents perquè totes van "tirar del carro" i ningú va renunciar a anar a l'anella i en defensa, vam estar en tot el que podíem. 


Al final, darrer període ajustat amb una desavantatge inicial de 6 punts i que vam poder remuntar fins posar-nos amb un "més 1" a 2 minuts pel final. Els dos darrers minuts, no vam tenir prou sort en situacions d'atac i en defensa, vam rebre una cistella que ens va "matar" amb un xic de sort, que va permetre al rival sentenciar el partit.


MVP:


Martina: va fer un partit sensacional sumant en tot moment per l'equip amb màxima positivitat i ajudant a les seves companyes. A més, va enfilar-se fins els 13 punts. 


Clara: partidàs de la nostra 5 on va demostrar que setmana rere setmana treballa com ningú per donar un rendiment exemplar. Va ajudar en defensa i en atac, va atrevir-se allò que fa tan bé: tirar. Ens va posar amb "més 1" amb un "triplàs". 7 punts per ella i molt contents de veure-la somriure jugant!!!


Nunu: va fer un partidàs fins al que va poder jugar. 21 punts en 4 períodes jugats i un gran control dels espais i selecció de penetracions i passades quan calia. Seguim en aquest nivell 16!!!


Tornem després de setmana per competir i finalitzar una temporada que ens està fent crèixer molt com a grup i sobretot, cada cop fem un bàsquet més versàtil; ple de possibilitats i amb moltes coses maques.


No parem perquè ens queden partits maquíssims per jugar; 4 a casa i 2 a fora!!! #estemvenint #pardal #letsgocic