Cadet Femení

Resultats i Classificacions de l'equip

Col·legi Immaculada Concepció 47 - Grup Barna 39

Partit molt interessant el que va disputar el nostre Cadet Femení el darrer dissabte. Veníem d'un partit molt dur de dijous i ens visitava un Grup Barna. Un equip que proposa un bàsquet interessant i valent.

Vam sortir molt connectades en defensa i teníem clar quines èren les consignes perquè l'equip rival no ens fés mal. Així doncs, vam executar un bon pla en el primer quart, que ens va permetre defensar robant pilotes i fent un bàsquet en transició alegre. Conclusió; primer parcial de 18-8 favorable a les nostres jugadores

El segon quart va ser un malson. Males seleccions en atac combinat amb una pèrdua d'intensitat i identitat en defensa que ens va fer perdre confiança en atac, perdre els estreps en el nostre joc i marxar al descans amb "cara de pocs amics". Un parcial 4-18 demoledor que ens feia anar amb un menys 4. De nou, ens havíem d'aixecar.

Com dijous, xerrada tècnica al descans per fer creure a les nostres noies que el secret del nostre joc està en la defensa i que creient en aquesta, podem disputar partits contra qualsevol rival.

Dit i fet, una segona part excepcional amb bon bàsquet i defensant com sabem, va decantar la balança cap al nostre costat. Parcial de 25-13 en els dos quarts i sumant la quarta victòria d'aquesta segona fase. Ens la mereixíem i el bàsquet ens devia una!!

Vull tornar a esmentar-vos el que us vaig dir dissabte al vestidor; no tingueu por a fer coses grans perquè ja feu coses excepcionals i molt lloables en molts partits. No deixeu de creure en vosaltres, en la vostra essència. Com a grup de persones, sou enormes i heu de creure en què podeu brillar molt més enllà. Creu-hi sempre perquè des de la banda, no deixarem d'empentar-vos per anar-hi.

MVP:

-Martina: va lluitar tot i més per sumar per l'equip. 19 punts i molta tasca feta pel grup.

-Marina: porta actuacions molt importants en intimidació, motivació pel grup i ens està empentant molt. Recorda; quan somrius, ens fas somriure!!!

-Clara: amb molèsties, amb cops i amb el que faci falta. Un exemple de companyerisme i de donar-ho tot pel grup.

-Nunu: tenia moltes ganes que l'equip sumés. Va animar des de la banqueta i ens va donar aquell toc de qualitat per ajudar a la pista. Gran influencer!!!

Noies, ens queden 4 partits per finalitzar la temporada post Setmana Santa. Toca descansar, carregar pil·les i preparar-nos pel final de temporada que ens mereixem!!! Anem-hi juntes!!

#letsgocic #somaquiCol·legi Immaculada Concepció 58 – Diagonal Mar 61

El passat dijous, les nostres Cadets ens van delitar amb un partits dels macos, dels que aficionen a les persones a gaudir d’aquest esport... Vam anar fins al final en l’enfrontament que vam disputar a casa, contra les líders del grup, un equip que només ha perdut un partit.
Teníem clar quines eren les premisses per poder posar contra les cordes a un equip que fa un bàsquet intens, llegeix bé i gestiona els seus esforços d’una manera admirable. Tanmateix, jugàvem a la nostra pista i això, sempre ens dóna aquell plus de motivació.

La primera part no ens va acabar de “carburar” a nivell defensiu; no acabàvem de decantar com calia, el costat dèbil no estava prou atent i el rebot ofensiu era d’elles. Això ens va perjudicar perquè elles tenien segones opcions i no erraven gaire en els seus llançaments prop de l’anella. A més, en algunes defenses, arribàvem tard i això ens va provocar entrar en “bonus” molt d’hora en el primer i segon quart. Conseqüència; molts tirs lliures amb un encert admirable per part de l’equip rival (7/11), just la diferència que ens portaven al descans.

Xerrada a la mitja part per mirar-nos i dir-nos que encara podíem pujar el nivell defensiu i que en atac, les pilotes podien tenir més recorregut, no arriscar passades i invertir per generar per l’altre costat.

Dit i fet, el tercer quart ens va donar aquell plus d’intensitat per posar-nos dins del partit i fent estones de bon bàsquet. Es va arribar als dos darrers minuts del partit amb un empat a 54 però la balança es va decantar envers l’equip visitant. No podem retreure res després de la segona part i la veritat és que, només hem viscut 4 finals ajustats aquesta temporada. Tres s’han decantat cap a les rivals. Potser, hem d’estar més calmades i jugar possessions més llargues i entenc, com entrenador, que la clamor del públic i els nervis també juguen un paper important. Segur, que el bàsquet, en aquests 5 partits que queden, ens tornarà la cara més amable d’aquest esport.

Ens fa mal caure derrotades perquè ho vam tenir molt a prop, felicitem a les rivals i sobretot, divendres toca descansar per anar dissabte amb moltes ganes per sumar contra el CB Barna.

Ànims noies, encara queden 5 partits per gaudir del que queda de temporada. Hi crec molt en vosaltres!!!

MVP:

Nunu: 18 punts i un tercer quart espectacular revifant les esperances de l’equip. Una llàstima les faltes de la primera part, que van condicionar la seva presència en més minuts.


Marina: Connectada, motivada i efectiva. 14 punts i una gran aportació en defensa. No podem demanar més Marina. Guanyem o perdem, per mi, aquesta segona volta estàs demostrant dots de lideratge impagables. Felicitats i creu en tu, creu molt en tu!!!