Cadet Femení


Col·legi Immaculada Concepció 69 – Femení Cornellà 35             

Penúltim partit de la primera fase de les nostres Cadets, que afrontàvem el partit després de 3 setmanes sense competir i amb dos baixes per nosaltres, abans del partit i amb la lesió de la Marta durant l’escalfament. Un autèntic repte per afrontar.

Vam sortir molt serioses des del minut 1  per portar el partit envers un joc basat en la defensa per poder sortir en transició i sobretot, per anotar fàcilment. Així doncs, la primera part va ser còmode i només patíem en algunes situacions de “pilota morta”; fons i petites faltes de concentració en talls simples. Teníem un més 16 de renda però volíem augmentar.

El descans ens va servir per posar-nos en alerta de les coses que no acabaven de funcionar; males sortides d’algunes situacions de pressió, passar més la pilota i pensar un xic més quan teníem avantatges.

El tercer quart va ser el pitjor del partit en quant a joc i no vam elaborar un bàsquet vistós ni alegre per jugar en estàtic amb situacions propicies per nosaltres. En defensa però, vam saber aguantar el no encert en atac.

El darrer quart el volíem afrontar amb garanties i tornar a jugar com en el primer. Finalment, ho vam aconseguir, vam poder defensar, controlar el rebot i sobretot, jugar amb bons contraatacs i llegint les avantatges en atac. Finalment, un parcial de 23 a 6, que ens va donar la renda final.

Hem de millorar la lectura d’inversió de pilota. En algunes situacions en defensa, hem d’estar més despertes. Malgrat tot, valorem positivament que l’equip s’exigeixi quan no ens surten les coses i això ens serveixi per augmentar les marxes i tenir més embranzida.

MVP:

Nunu: Bones seleccions de finalitzacions i doblant pilotes quan escau. Aquesta faceta, està millorant-la molt. 23 punts i una gran defensa per sumar-nos.

Clara: Com sempre; amb molèsties o estant a mig gas, la nostra 5 té una actitud i unes ganes d’anar a tot, imparables. Un autèntic exemple per l’equip i pel bàsquet!!!

Martina Carrasco: de menys a més en quant a anotació i lectures de l’atac. Cal exigir-se més d’inici en defensa i en atac, mirar més les continuacions. Malgrat tot, està fent una primera fase molt bona.
Ens queda un partit, dissabte que ve a l’IPSI per tancar una primera fase molt interessant, que ens servirá de trampolí per encarar la segona part de la temporada.

1,2,3 CIC!!!