Preinfantil Femení

Col·legi Immaculada Concepció 41 – Jesuïtes Gràcia Kostka 27

Bon partit el jugat a casa, contra un rival gens fàcil. Hem apostat per defensar fort i concentrades des del primer minut, i això ha fet que poguéssim controlar el partit al llarg de tota la seva durada. Quan defensem amb ganes, actives i amb ajudes potents no hi ha qui ens fiqui una cistella. Això provoca que a poc a poc et vagis distanciant en el marcador.

En atac hem tingut bons moments, jugant ràpid la pilota i utilitzant moviments intel·ligents quan no teníem la teníem. Partit a partit es van veient millores en el joc col·lectiu i en els diferents moviments de les jugadores sense pilota, com ocupar els espais, a on tallar i quan, quan passar, etc...

Tal i com he dit, hem controlat en tot moment el partit, sempre amb parcials positius; però hi ha hagut un període que no ens han sortit les coses i hem deixat que ens anotessin masses punts. Cal apretar en defensa sempre i més quan no surten les coses en atac!! Cal estar més concentrades quan això passa.

Un aspecte que estem millorant molt aquest any, i que s’està notant més en els últims partits, és el fet de no queixar-se a l’àrbitre, no perdre la concentració i així poder jugar de manera més intel·ligent. Un clar exemple avui... l’equip rival només ha acabat amb 4 faltes entre totes les jugadores, és evident que són poquíssimes, i que ens han fet moltes faltes que no s’han assenyalat, i enlloc de queixar-nos i perdre la concentració, hem seguit jugant i treballant cada jugada. Com a entrenador això no té preu!! Felicitats noies!! I felicitats pares i mares!!

MVP: Partidàs de l’Alba Baró!! Sempre juga a un bon nivell, i és de les millors jugadores en ocupació d’espais i moviments tàctics defensius. I avui, a més a més s’ha sortit, tallant moltes pilotes, ajudant a les seves companyes i anotant 8 punts!! Felicitats Alba !!