Infantil Femení


Resultats i Classificacions de l'equip

Col·legi Immaculada Concepció 54 – AE Badalonès 33


Últim partit de la temporada que afrontàvem amb forces baixes, hem jugat amb 8 jugadores, el mínim que es permet, i totes han jugat força bé i s’han esforçat moltíssim.

Hem començat molt concentrades, enormes en defensa i anotant amb certa facilitat, aquest fet ha provocat que a la mitja part anéssim 33 – 10, gràcies a una bona intensitat defensiva, a seguir tots els talls, no permetre cistelles fàcils i a un moviment de pilota amb criteri.

En l’altre meitat del partit, hem baixat aquesta intensitat i ens han començat a superar amb més fluïdesa, no estàvem tant ràpides de cames i hem permès que ens agafessin més rebots ofensius, que han provocat segones i terceres opcions que acabaven anotant. Al no estar tant bé en defensa, el nostre atac s’ha vist perjudicat, ens ha faltat “frescura” i mourens amb més velocitat. El resultat dels últims 20 minuts ha estat de 21 – 23 en contra.

Felicitar a tot l’equip per l’esforç, i per anotar totes!!! Sempre diem que encara que siguin pocs punts, si aportem entre totes sempre serà millor, i avui ha estat així!!

MVP: Tot l’equip ha aportat molt avui, però com sempre toca destacar la feina d’algunes. Adriana, amb 18 punts, rebots i bones defenses ha fet un bon partit. Sara, amb 7 punts, intensitat i ganes ha jugat el millor partit de la temporada. Gal·la, sempre defensant al màxim i amb 2 triples ha fet un bon partit. Alba, 6 punts, rebots i obrint el camp ha jugat un nivell força alt.

Final de la temporada i amb una gran progressió individual i grupal. MOLTES FELICITATS I MOLTES GRÀCIES PER AQUESTA TEMPORADA!! ENS VEIEM A LA PROPERA!!!