Infantil Femení


U.E. Horta 35 – Col·legi Immaculada Concepció 31

Partit contra un rival del nostre nivell, molt ajustat en tot moment i amb diferències mínimes.

Hem acabat el primer període amb empat a 6. Des d’aquest moment, no ens hem posat mai per davant, però sempre hem estat dins del partit, sense que marxessin de més de 4 punts, amb possibilitats de poder guanyar en tot moment.

En defensa hem jugat bé, ens ha faltat una mica d’intensitat per defensar els triples, ens han ficat un parell de triples en moments importants que ens han fet molt mal. Cal estar més actives per tal de poder saltar a puntejar els tirs.

En atac seguim perdent masses pilotes, tal i com he dit moltes vegades perdre la pilota significa que ja no tires, llavors segur que no anotaràs. Cal desmarcar-se millor per facilitar la passada de les companyes, i cal tenir cura de la pilota, no la podem rifar i perdre de manera precipitada, cal assegurar les passades. Seguirem treballant aquest aspecte per tal de poder tenir més control de partit.

Cal dir que hem jugat en un pavelló, no estem gens acostumades, la pilota no bota tant i controlar el “dribling” és més difícil. A més a més, hem tingut mala sort en algunes finalitzacions fàcils, la pilota s’ha sortit de dins i no hem acabat anotant. Aquests errors ens han penalitzat molt en el transcurs del partit. Pensem que fallar 5 cistelles fàcils suposa 10 punts!!

MVP: Adriana, amb 8 punts, molts rebots, una bona defensa i bones passades ha fet un molt bon partit. Victòria, amb 6 punts, recuperant pilotes i amb bones assistències ha fet un bon partit.

A seguir treballant noies!!!!