Infantil Femení


Resultats i Classificacions de l'equip


Col·legi Immaculada Concepció 58 – Bàsquet Bufalà Verd 14

Primer partit de la fase regular i primera victòria de l’infantil femení. Ens ha tocat jugar contra un rival fluix, que segur que estarà a la part baixa de la classificació. Hem jugat bé en forces moments, però hi ha hagut estones a on ens ha faltat intensitat, ja sigui degut ala falta de nivell de les contràries, o a que ens acomodem al ritme lent i no som capaces d’imposar el nostre ritme.

En atac hem treballat bé, falta seguir automatitzant alguns moviments i algunes passades, d’aquesta manera augmentarem els nostre punts ofensius. Cal aixecar més el cap, i en algunes ocasions tenir més paciència i no fer un tir precipitat. Hem de veure les desmarcades de les companyes i realitzat bones passades després de fer fintes, així farem passades amb més garanties. Tot i això, destacar que avui 10 de les 11 jugadores han anotat almenys 2 punts, felicitats!!

Avui no es pot valorar la defensa, ja que hem jugat a mig gas i només ens han fet 14 punts en tot el partit. Seguirem treballant les ajudes i la pressió per tal de tenir més eines per poder millorar la nostre defensa.

MVP: Tot l’equip ha jugat força igual, i ningú ha destacat molt per sobre de la resta, ha estat una victòria coral. Tot i que destacaré el bon partit de la Carlota, amb 8 punts, bons rebots i una gran actitud defensiva , està cada cop més integrada en l’equip i ens ajuda molt.

A seguir noies!!