Preinfantil Femení

Col·legi Immaculada Concepció 36 – 28 Infant Jesús

Bon partit el juga el passat dijous a la nostra pista, partit molt seriós i una gran defensa per imposar-nos a un rival complicat. No vam començar amb gaire encert, però a poc a poc ens vam anar apoderant del partit per acabar imposant-nos.

Després d’un primer quart fluix, a on ens va faltar un punt d’intensitat, vam sortir a per totes, i en el segon període vam fer un parcial de 13 – 0 que van marcar les diferències. A partir d’aquí vam entendre com havíem de jugar per tal de guanyar el partit i jugar el nostre bàsquet.

Vam defensar molt intensament i juntes, no vam permetre cistelles fàcils i saltàvem a totes les ajudes, d’aquesta manera dificultàvem els llançaments de les altres jugadores. Això va provocar que només anotessin 28 punts al llarg de tot el partit. En atac cada cop movem millor la pilota, encara ens falta ser una mica més agressives en el moment de moure’ns sense pilota, per tal de crear situacions més beneficioses en atac. A poc a poc es van veien més moviments que ens permeten associar-nos més i millor, això sol acabar amb una superioritat que solem aprofitar.

MVP: Destacar tot l’equip per la gran tasca feta!!! Ha estat un partit a on totes les jugadores han aportat moltíssim i la victòria ha estat GRUPAL!!


A seguir així noies!!


Orlandai 37 – Col·legi Immaculada Concepció 43

Partit amb molts alt-i- baixos, a on els 2 equips han estat dominant amb alternances fins el final del 4t període. Al llarg d’aquests 4 períodes hem jugat molt bé en alguns moments i força malament en d’altres, hem d’aconseguir ser més regulars al llarg de tot el partit, ja que quan no estem jugant bé ens penalitza molt, i l’altre equip aconsegueix fer cistelles fàcils i ens passen factura.

Durant la primera part del partit, tal i com ja he dit abans, hi ha hagut alternances en el marcador, a on ningun equip aconseguia desenganxar-se de l’altre. Cal dir que he notat una manca d’intensitat i PUNCH, que ha provocat que no trobéssim un bon ritme en cap moment i que no poguéssim desplegar el nostre joc. Després de la xerrada abans del 5è període, alguna cosa ha canviat, i l’equip a fet un salt d’INTENSITAT i de ganes de guanyar, ens hem posat les piles en defensa, el nostre balanç defensiu ha estat boníssim i no hem permès cistelles fàcils.

Pel que fa l’atac, ens hem mogut millor, li hem donat FORÇA a les passades i ens hem desmarcat amb més ganes. Tots aquests factors han provocat que en els 2 últims períodes  acabéssim amb un parcial positiu de 7 – 20, fet que ha acabat decantant la balança cap el nostre favor. CAL JUGAR EN AQUESTA LÍNIA!!

MVP: Destacar el treball de 3 jugadores: Carla Lozano, abans de la mitja part, ella ens ha mantingut en el partit, jugant amb moltes ganes i intensitat i anotant 11 punts. L’Adriana, que en un moment de partit s’ha transformat i ha acabat fent un partidàs, rebotejant moltíssim i aportant 9 punts. La Marta Company, sempre ens ajuda moltíssim, però avui s’ha multiplicat, defensant a la millor de les contràries, agafant incomptables rebots i anotant 10 punts.