Preinfantil Femení

Infant Jesús 34 – Col·legi Immaculada Concepció 35

Un dels millors partits d’aquesta temporada, jugant a una pista molt difícil o contra un rival
que no ha posat les coses fàcils en cap moment. Hem hagut de suar de valent la samarreta per endur-nos la victòria per la mínima. Partit molt intens i ple de detalls, a on petites accions han decantat la balança cap al nostre favor.

No hem començat gaire encertades, errant forces tirs i entrades, i perdent masses pilotes en la passada, cal millorar la desmarcada i les passades han de ser més fortes per tal de minimitzar les pèrdues de pilota, com sempre dic, perdre la pilota provoca que ja no tiris a cistella en aquell atac, i llavors és impossible que anotis punts. Hem de millorar aquest aspecte ja que ens agafen en contraatac i, tal i com he dit abans, no ens permet tirar a cistella.

Tot i el mal inici, en hem deixat la pell en defensa, i no hem deixat que marxèssin de gaire punts. Al llarg de tot el partit la nostra defensa ha estat més que correcte, deixant en 34 punts un equip que en sol fer forces més. Cada cop defensem millor la jugadora amb pilota, i saltem amb ganes a les ajudes per tancar la nostre cistella, això provoca una baixa anotació dels equips rivals en general (som de les millors defenses del grup).

En atac no hem brillat, però a poc a poc hem anat anotant, ajustant el marcador i agafant una mínima avantatge que ens ha servit per endur-nos el partit. Cal moure’s més sense pilota i millorar el moviment d desmarcada per poder rebre de manera més senzilla i moure més la pilota en atac. Destacar els tirs lliures!!!! Hem acreditat un 7 de 14!!! Això demostra el grau de concentració amb el que hem jugat aquest partit. Felicitats!!

MVP: L’MVP avui serà global, repartit per tot l’equip. Ja que ha estat una victòria coral, a on totes han aportat aspectes molt positius per guanyar a una pista difícil. Felicitats noies!!!

A seguir així!!

Col·legi Immaculada Concepció 44 – Orlandai 21

Victòria còmode la viscuda aquest divendres a casa, contra un rival inferior. Sabíem que si defensàvem agressives, i tancàvem la nostra cistella el partit se’ns posaria molt de cara, i així ha estat. 

Al llarg de tot el partit no hem permès que ens fessin cistelles fàcils, anul·lant pràcticament totes les entrades d’elles. Això ha provocat que tiressin molt de fora, fallant molts tirs. D’aquí els pocs punts que ens han anotat a la nostra pista.

Pel que fa a l’atac cal millorar el tema dels espais, estem progressant, però encara falta obrir -se més, generar més espais i tallar en millors moments. Seguim estan massa parades i quietes, només ens movem quan la nostra companya ja no té res a fer, i això és un error. 

Hem de moure’ns abans, saber llegir els atacs i buscar bones posicions per tal de rebre en una condició d’avantatge. La temporada vinent seguirem treballant!!

MVP: Emma Fradejas, amb molt bones defenses i amb talls boníssims ha aportat 21 punts. Gal-la, cada cop defensant amb més intensitat i atacant amb més confiança per aportar 6 punts. Lucía, gran progressió d’aquesta jugadora al llarg de la seva primera temporada, anotant 4 punts i defensant amb moltes ganes i energia. Felicitats noies!!!