Infantil Femení


Resultats i Classificacions de l'equip


Jesuïtes Kostka 53 – Col·legi Immaculada Concepció 57

Partit molt complet al que hem jugat al camp dels Jesuïtes, a on hem jugat a un molt bon nivell en gran part del partit. Hem començat jugant bé en atac i defensant amb ganes, seguint totes els talls i agafant la majoria de rebots, a la mitja part guanyàvem 17 -31. Llavors, com sol passar, hem abaixat els braços, no hem defensat tant intenses i hem començat a perdre pilotes en primeres línies de passada, això ha provocat que ens fessin un 20 – 10 de parcial que ha ajustat el marcador fins a 35 – 41.

Els últims 10 minuts han estat marcats per l’encert dels 2 equips, atacant millor i anotat molts punts, hem perdut el parcial 18 -16, però hem acabat guanyant gràcies a la diferència que portàvem de la mitja part.

Felicitar a tot l’equip per com s’ha atacat, veníem d’una derrota a casa, anotant només 28 punts, a on 4 jugadores van anotar almenys una cistella; i aquí 8 jugadores han fet un pas endavant i han aportat en atac, al ser més jugadores les que anoten, aconseguim més punts en global i som més difícils de defensar. Apunt negatiu... hem guanyat de 4 punts, però hem fet un espantós 3 de 25 en tirs lliures....cal millorar aquest aspecte.

Cal posar atenció pel que fa a la defensa, els primers 20 minuts impecables, defensant a un gran nivell i no permetent segones opcions, deixant fer només 15 punts. I desprès, en els següents 20 minuts, baixem la intensitat defensiva i ens fan 38 punts!!!! Això no pot passar!!

MVP: Avui ha estat una victòria coral, a on moltes jugadores han aportat coses molt positives, ja siguin punts, rebots, assistències, defensa, etc. Però com sempre, cal destacar a algunes: Lucia, amb 6 punts, rebots, esforç i sempre defensant ala millor de l’altre equip, ha fet un partidàs. Emma, Adriana i Carla, amb 14, 13 i 10 punts, han portat l’atac a un nivell altíssim.

Destacar també a la Vic, pels seus 6 punts i el munt d’assistències que ha donat.

A seguir treballant!!Col·legi Immaculada Concepció 53 –  Sant Joan Despí 22


Bona victòria contra un rival gens fàcil, a on la diferència en el resultat ha vingut donat gràcies a un parcial en el 3r i 4t període de 25-6, a on no hem parat d’anotar cistelles en bones jugades, en bons llançament i millors contraatacs. Cal destacar que no hem perdut cap parcial, això vol dir que hem controlat el partit en tot moment. Després del % en l’últim partit en els tirs lliures, destacar el 8 de 20 d’avui.

Hem jugat molt concentrades al llarg de tot el partit, sense baixar la intensitat defensiva ni un moment, i això fa que deixis a l’equip rival en només 22 punts. No em cansaré de repetir que la defensa és cosa de tot l’equip, si hi ha 1 o 2 jugadores que no estan defensant al màxim, els rivals ho aprofiten per treure avantatges sense parar. Així que felicitar a tot l’equip per la gran defensa que han realitzat.

Avui hem jugat els 2x2 d’una manera increïble, ja fa temps que treballem aquesta situació en els entrenaments, i a poc a poc es va veient cada cop més que estem traient moltes avantatges cada cop que movem una mica la pilota. Cal seguir progressant a partir d’aquesta situació i involucrar a més jugadores en cada atac. Seguirem treballant per millorar aquest aspecte tant important del joc.

MVP: Emma, amb 17 punts (jugant perfecte el passar i tallar), rebots i una molt bona defensa ha fet un gran partit. Irene, aportant 5 punts, defensant genial els talls contra una rival molt més gran que ella i recuperant pilotes forçant lluites, ha jugat brutal.

Amb aquesta victòria ens assegurem la 2a plaça en una lliga que està molt ajustada, així que només em queda felicitar a l’equip i animar-lo a seguir treballant així.