Preinfantil Masculí

Col·legi Immaculada Concepció 55 – Corazonistas 45

Segon partit de la segona fase del Preinfantil i sembla que els nostres nois, comencen a jugar amb totes aquelles coses que he anat practicant durant els 4 mesos i mig, que portem de temporada.
L’equip rival va començar amb una proposta defensiva de defensa en 1, que amb les nostres passades i talls, ens permetien anotar i arribar molts cops sota l’anella. Malgrat tot, encara, estem en un nivell d’encert baix per totes les situacions fàcils que generem. Cal millorar l’orientació de peus, les passes envers cistella i la subjecció de pilota en carrera per no fer passes. Això ho esmentem perquè, el partit podria haver-se resolt abans sense cap mena de problema i vam patir al final.

Tanmateix, els nostres jugadors van esforçar-se al màxim i van haver de respondre a una defensa zonal (no és legal en la competició de Consell Escolar) durant més de 20 minuts de partit. Us felicitem per tenir paciència i per saber llegar adequadament la situació.

Hem de millorar els balanços defensius i les referències defensives perquè no ens anotin tan ràpid en transició.Felicitats nois. Estem bé en els partits però encara ens queda molt marge per millorar en els entrenaments. Ànims!!!


MVP: 

Pau: va estar a tot arreu, ens va sumar més de 25 punts i en defensa, va fer un partit colossal (robant pilotes, fent taps) i sent clau en els darrers dos quarts tot i estar cansat. Felicitats!!! 

Víctor: molt contents per la seva entrega i la seva disposició en el partit. A més, ens va sumar 6 punts en tres llançaments molt ben seleccionats.