Preinfantil Masculí

Orlandai 45 – Col·legi Immaculada Concepció 48

Partit trepidant el que hem jugat al camp de l’Orlandai, a on mai ningú ha agafat una diferència més gran de 5 punts. Així que el partit s’ha decidit per petits detalls.

Al llarg de tot el partit hem estat defensant de manera correcte, però hem de defensar amb més ganes i intensitat, quan ens hi posem robem pilotes i podem sortir al contraatac què és el que més ens agrada, si no defensem amb intensitat això no ho podem fer, i a més a més és molt provable que et fiquin cistella, hem acabat el partit amb 8 faltes entre tots, això vol dir que defensem molt bé i que no defensem intensos.

En atac no hem jugat gens malament, hem ocupat els espais millor i això permet que hi hagi més espai per poder entrar a cistella, per poder jugar 1 contra 1 sense xocar amb els meus companys i per moure la pilota amb més criteri. Quan passem i tallem, no hem de passar la pilota sí o sí, perdem un munt de passades pel fet de voler passar la pilota al company sempre que talla, i normalment, si les defenses son correctes, no podrem realitzar aquesta passada.

Cal millorar aquest aspecte del joc per poder acabar més atacs amb tir.

MVP: Hi ha 3 jugadors que han fet un gran partit avui. Pol, jugador que ens ha mantingut vius al principi, quan les coses no estaven sortint gaire bé, 9 punts i bones defenses. Armand, 10 punts, grans defenses i ajudant a tots els seus companys en tot moment. Joan, 11 punts, entrant amb ganes i rebotejant amb força.


Felicitats nois, tinc la sensació que jugueu a mig gas... només depèn de vosaltres...