Preinfantil Masculí

Escola Els Arcs 46 – Col·legi Immaculada Concepció 39

Derrota del preinfantil masculí a la pista del Club Volei Els Arcs per 46-39. Hem jugat un partit molt intermitent en què tant bon punt estàvem concentrats i jugant el nostre bàsquet com desconcentrats i concedint accions fàcils al rival. Hem començat donant un bon nivell, si bé ens ha castigat molt la poca efectivitat que tenim en accions que hauríem d’anotar per la seva senzillesa. Aquests errors, sumats en molts moments al mal treball en el balanç defensiu, ha permès al rival que malgrat sent 7, aconseguissin anotar molts bàsquets fàcils que a aquestes alçades de la temporada no podem permetre.

En els moments en què l’equip ha rectificat els errors defensius en les transicions i hem anotat els bàsquets fàcils que massa sovint no aconseguim sumar, ens hem apropat al marcador amb un parcial de 0-9 al tercer quart. Desafortunadament, en el següent quart hem patit la lesió del Joan, que no acaba de recuperar-se de la lesió de bessó que arrossega des de fa gairebé un mes. A partir de la segona part han tornat les intermitències, les imprecisions en els passes han estat una constant, i hem tornat a permetre les transicions fàcils del rival que ha marxat 7 punts en el marcador. 

Hem encarat l’últim quart sabent que podíem ficar-nos al partit apretant la defensa i passant i tallant amb criteri i semblava que ens apropàvem en els primers dos minuts. Malgrat això, després ens hem atabalat perquè el temps corria i hem volgut en massa ocasions fer la guerra pel nostre compte, finalitzant sense cap avantatge i precipitant-nos en la presa de decisions.

La nota positiva del partit, d’altra banda, es la ajuda que ens han donat en Víctor Mendo i l’Albert Giró, que han jugat amb nosaltres per suplir l’absència de l’Àlex i el Pol. Ambdós alevins, sense complexos i amb molta confiança han treballat de valent i han aportat velocitat i intensitat al joc del preinfantil. 


Resultat final de 46-39, que ens ensenya un cop més que si treballem el que els entrenadors proposem als entrenaments, ens es molt més fàcil competir en els partits.