Preinfantil Masculí

Col·legi Immaculada Concepció 52 - CET 10 Montseny 45

Partit molt seriós del nostre Preinfantil Masculí, que ens va permetre posar en pràctica tot el que hem anat acumulant aquest segon trimestre on el hem fet un petit salt qualitatiu en la dinàmica d'entrenaments.

Així doncs, els tres primers períodes, vam aconseguir dominar el marcador amb un bàsquet ordenat en atac, exceptuant algunes pèrdues de pilota passant la pilota des del 45 a l'altre 45, fet que propiciava molts contraatacs del rival.

Malgrat tot, en defensa, a mesura que passaven els minuts, ens anàvem entonant i neutralitzant els seus punts més forts. 

Al final del tercer període però, en Joan va tornar a tenir molèsties al genoll i ja no va poder participar, fet que ens va fer jugar amb 7 la resta del partit. Ja que teníem disponibles 8 efectius per aquest "match" degut a les lesions.

Malgrat tot, l'equip va saber refer-se i només vam patir en el cinquè període, on vam encaixar un 14-0 i vam perdre una renda d'onze punts que portàvem. 

El darrer quart, volíem anar a pel partit i així va ser. Bones trasicions i grans defenses, ens van permetre sumar una victòria (parcial de 14-2) i una renda de més 7 final, recuperant el "bàsquet average" de -4 de l'anada.

MVP:

Mario: va fer una bona selecció de finalitzacions orientant el cos com li hem anat comentant durant els entrenaments. 6 punts molt meritoris.

Armand: després de l'ensurt de fa una setmana, va recuperar sensacions i va saber quan arrencar i aturar. A més, ens va sumar 10 punts. Ànims, descansa i felicitats!!!

Álvaro; molt concentrat en defensa i en atac, ens va donar aquell plus que sempre necessitem d'ell. Es va enfilar fins els 18 punts.

Ens veiem a la tornada de Setmana Santa per anar a per les fases del CEEB #letsgocic